Cautare

1356 de rezultate pentru "pastor marius stroia" (2.87 secunde)
Marius Tuca: ... Cristi Semeghin / MariusTuca Smart FM) Intr-un interviu publicat de revista Q Magazine, Marius Tuca marturiseste inca o data pasiunea iremediabila pentru jurnalism, despre inceputurile sale in presa, despre noua provocare ivita, radioul si despre proiectele de viitor.
Un interviu emotionant cu Marius Tuca despre marea lui dragoste, fiica sa Daria, a fost publicat pe site-ul anamama.ro. ... Cand m-am gandit la un tata cool, mi-a venit in minte instant numele lui Marius. ... Marius nu da interviuri, mai ales despre Daria. ... Marius este o enciclopedie ambulanta.
Pe pagina de facebook a lui Marius Tuca a aparut in data de 5 septembrie 2017 urmatorul anunt, preluat de pe site-ul Miscarii de Rezistenta: ... De altfel, un prieten - Alin Alexandru Niculescu - il intreaba pe Marius Tuca:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr. ... Si cremele merge foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Departament oncologic la Institutul "Marius Nasta" (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) Joi a fost inaugurat oficial Departamentul de Oncologie Medicala in cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", cu aportul Clinicii Amethyst.
Marius Vintila, cunoscutul om de radio, a participat astazi la conferinta de presa legata de lansarea campaniei Respira sanatate!, ce a avut loc la Sky Bar din Capitala. ... Cu prilejul campaniei, am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro cu Marius Vintila.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
sociologul Marius Pieleanu a prezis in urma cu un an ca referendumul nu va intruni conditia de participare de 30% pentru a fi validat! Marius Pieleanu a motivat ipoteza sa, subliniind ca orice fel de scoatere a oamenilor la vot presupune un urias efort financiar, uman:
Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri. ... In mare parte cred ca Marius Stan are dreptate. ... Din acest punct de vedere Marius Stan are perfecta dreptate.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Odata cu deschiderea arhivelor Vaticanului in 1888, la ordinul lui Leon al XIII-lea, Ludwig von Pastor incepe sa scrie istoria Papilor, incepand cu Evul Mediu.
"Au inceput sa lanseze bombe pe 11 (august - n.red.), la ora sapte seara", a declarat Adam Zaridze, un pastor in varsta de 26 de ani.
La sedinta comisiei a participat, din partea Guvernului, secretarul de stat Gabriela Pastor, care, potrivit lui Popescu a sustinut adoptarea ordonantei, reclamand, pe de alta parte, timpul scurt pe care l-a avut la dispozitie.
Durul Miron Mitrea a recunoscut ca s-a dus sa se adape la izvorul intelepciunii lui Iliescu, precum oaia ratacita la pastor.
Protopopul ortodox Aurel Munteanu, insa, unul din preotii romani cei mai iubiti si respectati ai Huedinului, a ales sa infrunte soarta si sa ramana, cu deminitate si curaj, ca un adevarat pastor sufletesc, in mijlocul celor pe care ii avea in grija duhovniceasca.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic.
A ajuns pastor credinciosilor din Alexandria, si-a sfarsit viata muceniceste, omorat de sabiile necredinciosilor, si a zburat cu bucurie la cerestile locasuri.
"Şi oile Mele s’au risipit din lipsa de pastor ... Pe fata intregului pamant s-au risipit, si nu era nimeni care sa le caute si sa le intoarca".
"Mesterii traditionali ar trebui sa aiba un pastor! Nu stiu de ce mesterii populari nu pot fi cu drepturi de autor, ca si cantaretii", a mai spus Maria Zapca.
google-analytics.com